G_H_NCV_1-removebg-preview_edited-remove

Hanna Ziadeh

Næstformand 

G_H_NCV_1-removebg-preview_edited-remove

Hanna Ziadeh

Formand - orlov p.g.a. arbejdspres

16 sept. 2020

Danmarks første assimilationsordfører

Nyt Centrum-venstre har som led i opbygningen af holdet, der skal bringe Nyt Centrum-venstres politik ind i Folketinget ved valget i 2023, udpeget Danmarks første assimilationsordfører Ghazaleh Tazree.

NCV ønsker ikke at have en integrationsordfører, da vi mener at ideen om integration har spillet fallit, hvilket de sidste 30 års realpolitisk-baseret integrationspolitik bekræfter.

 

Assimilation er den bedste vej ud af det parallelsamfund, som gror i "integrationens" sniksnak baghave.

NCV deltager imidlertid ikke i en "strammerkonkurrence" med NB og DF, som ensidigt satser på deres "ud af Danmark" strategi. Vi er partiet, der forfølger idealet om personlig frihed i et solidarisk sekulært orienteret samfund, siger assimilationsordfører Ghazaleh Tazree og til føjer; derfor bliver vi nødt til at sætte anti-demokratiske kræfter stolen for døren.

Ghazaleh Tazree er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk sociologi fra Aarhus Universitet. Hun er yderligere medforfatter til bogen "Ud med dannelsen - 50 år efter 1968", hvor hun har skrevet om inklusion i folkeskolen. Ghazaleh arbejder i øjeblikket som socialpædagogisk konsulent for unge der bliver udsat for socialkontrol. 

Ghazalehs eget livsforløb er i øvrigt et mønstereksempel på, hvor ukompliceret det kan være, at blive assimilieret ind i det danske samfund, når forældre bevidst støtter op om, at børnene skal skabe sig en fremtid i Danmark.